Doftolja Ros

1 2 3 4 5
(4.1/5) Baserat på 7 betyg.
29,00 SEK

Beskrivning

Upptäck den förtrollande doften av Doftolja Ros, en doftolja som fångar den tidlösa skönheten och fängslande doften av rosor. Sedan antiken har rosor varit omhuldade för sin utsökta doft och fantastiska utseende. Nu kan du njuta av samma härliga doft i bekvämligheten av ditt eget hem.

Tillverkad speciellt för användning i aromlampor, är denna Doftolja Ros det perfekta tillskottet till din heminredning. Tillsätt bara 5-6 droppar doftolja i vattnet i din aromlampa och låt den lockande aromen fylla ditt utrymme. De söta och blommiga noterna av rosor kommer att skapa en lugnande och avkopplande atmosfär som hjälper dig att varva ner efter en lång dag.

I en bekväm 10 ml flaska är denna aromolja ett långvarigt och prisvärt alternativ för att få rosornas skönhet i ditt liv. Oavsett om du vill förbättra din meditation eller yogapraxis, skapa en mysig atmosfär för en romantisk kväll, eller helt enkelt njuta av den härliga doften, kommer Doftolja Ros säkerligen att imponera. Omfamna rosens kraft och lockelse med denna utsökta aromolja.

 

Specifikationer

Artnr: EBM3308
Lagerstatus: I lager

Omdöme

Lämna ett omdöme
VkSmK
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om